Circus op Fabriek Magnifiek

CIRCUS FABRIEK MAGNIFIQUE 

JULIANAPARK

Tijden:

VRIJDAG 6 juli, ZATERDAG 7 juli , ZONDAG 8 juli

09:00 – 20:00 uur

René Hildesheim, Mr Poehaa richt dit jaar een circusarea in het park in. Met spectaculaire acts, bijzondere optredens en workshops is dit een zinderende aanvulling op het festival. En zoals het hoort bij Fabriek Magnifique, kunnen ook hier amateurs als straatartiest meedoen.

Een deel van het park krijgt het stempel Circus Fabriek Magnifique. Hier beleef je acts als Chez René met een circuskeuken, waar het publiek de rol van kok en kelner vervult. Taarten draaien rond op bordjes, spaghetti is om op te koorddansen en er wordt gejongleerd met eieren, fruit, worsten en kippen. Acrobatix Tommie geeft een vlammende vuurshow en gedurende het hele festival lopen straatartiesten rond.

Ook Circus Caps is van de partij. Dit circus werkt samen met kinderen met een verstandelijke beperking. De kinderen geven zelf vorm aan hun ideeën. Circustheater is bij uitstek geschikt om kinderen met en zonder handicap of beperking bij elkaar te brengen, plezier te laten maken, samen te laten werken en zichzelf op verschillende niveaus verder te ontwikkelen. En, leuk voor het publiek, dit leidt tot spectaculair circus!

Meedoen als straatartiest? Voorafgaand aan Fabriek Magnifique organiseert René Hildesheim een cursus straattheater. Wil je meewerken met een act tijdens het festival, maar weet je niet wat of heb je weinig ervaring? Grijp dan nu deze unieke kans. In zes avonden leer je de fijne kneepjes van het straattheater. Klik hier voor de data.