Cursusaanbod

  Voor jong en oud is er circus in Veghel,  Arnhem ,Apeldoorn en in Wageningen en vele andere plaatsen.Hieronder informatie over ons aanbod.

   

Circuscursussen voor kinderen:
In deze cursussen ga je aan de slag met circustheater. We werken o.a. aan jongleren, diabolo, acrobatiek, trapeze, koordlopen en allerlei spel- en theatervormen.

Volwassenenwerkplaats:
Deze cursus biedt een combinatie van circus en theater. Naast circustechnieken en theateroefeningen, wordt er ook toegewerkt naar het maken van presentaties die worden opgevoerd voor publiek.

Acrobatiek:
In de acrobatiekcursus worden trucs geoefend voor twee, drie of meer personen. Niet alleen de losse trucs worden geoefend, maar er wordt ook gekeken hoe je ze aan elkaar kan verbinden.

Circus Caps:
Circus caps verwelkomt kinderen met een verstandelijke beperking en hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Samen werken ze aan hun circuskwaliteiten, helpen elkaar, ontwikkelen zich en hebben plezier. Voor meer informatie kijk op www.circuscaps.nl.

Club theater:
Club theater is een korte cursus van . In deze lessen ga je  aan de slag met theater, met circus en  met grime.

IMG_4005    

Wageningen 

Circuslessen in Wageningen Meer informatie over Circus op de Utrechtse Heuvelrug is te vinden op: www.circusopdeutrechtseheuvelrug.nl