Straattheater – de straat als podium!

 

Straat Parade of Workshop  Straattheater 

: Folder MSB voor nadere informatie.

Theater Festival AMORE     speciaal voor jou!
Wij zoeken nog acteurs en groepen die mee willen doen..

De kunst van het niets doen, loslaten en en durven te laten zien.

We werken met Improvisatie-oefeningen veelal gebaseerd op de Theatersport-oefeningen van Keith Johnstone. Daarmee leggen we een basis qua grondhouding van de spelers. 

Een open houding kun je opbouwen, spiegelen met je publiek, ja willen zeggen in plaats van nee. De kunst van het niets doen en de 3 seconden regel zijn de tools die je aanleert. En…. gebruikmaken van je rijke ervaring die jouw leven je al heeft geboden. 


Wat ga je doen?
Je hebt weinig, of nooit, of al lang geleden toneel gespeeld, maar improviseren lijkt je leuk om te proberen, of je hebt al wel een beetje ervaring met teksttoneel en vraagt je af hoe je het er met improviseren afbrengt? Deze cursus is dan iets voor jou!

Wat leer je?
De improvisatiecursus leert je alle basisvaardigheden van het improviserend toneelspelen: samenwerken, niet blokkeren, accepteren, een verhaal opbouwen en je leert je verbeeldingskracht vrijuit te laten stromen en om te zetten in positieve spelimpulsen.

Voor wie?
Deze workshop staat open voor absolute beginners en voor iedereen die het acteren weer eens wil oppikken. Je hoeft geen enkele ervaring te hebben, maar de cursus blijkt ook uitdagend genoeg voor degenen die al eerder een cursus volgden of ervaring met spelen hebben.

Docent
René Hildesheim 

FM2018 JulianaPark