Uitnodiging Talentenfestival voor en door mensen met een verstandelijke beperking

Beste allemaal,

Heb je zin om deel te nemen aan ons Talentenfestival, speciaal voor en door mensen met een verstandelijke beperking? We hebben een geweldig programma voor jullie samengesteld met workshops in Circus, Percussie, Zeepbellen, Clownerie, Theater, Dans en Beeldend, verzorgd door onder andere Circus Caps, Theater de Verbeelding, St. Milo, Mr. Poehaa, JB Dance, en Dat doet Dave.

Verder kun je genieten van korte presentaties en voorstellingen van Circus Caps (Veghel), Clown René, Theater de Verbeelding (Uden), Straattheater de Freules, Juf Jolijn, Dave Percussie, Theater Carte Blanche (Eindhoven), Special Hero’s JB Dance (Veghel) en Nancy van Heeswijk (Son en Breugel). Het festival wordt afgesloten met een fijne disco, waarbij de voetjes van de vloer gaan.

Datum: Zaterdag 6 juli
Locatie: Julianapark Veghel
Tijd: 11.00 – 17.00

Dit evenement wordt ondersteund door stichting Handicap.nl, Stichting SFO, Stichting Vrienden Poehaa, Gemeente Meierijstad, Festival Fabriek Magnifique en Brownies en Downies Veghel.

Wil je deelnemen aan de workshops of een voorstelling geven? Als je een talent bent of deel uitmaakt van een groep mensen met een beperking, neem dan contact met ons op via circuscaps@gmail.com of volg ons op de Facebookpagina van Circus Caps.

We hopen jullie allemaal te zien op ons Talentenfestival!

Met vriendelijke groet,

René & Chantal
circuscaps@gmail.com