Circusschool Mr Poehaa Veghel

Circusschool Veghel timmert aan de weg.

Dinsdag middag  15.15 uur – 16.30  Circus Caps Pieter Breughelhuis Veghel

Woensdagmiddag 16.00 – 17.15  Phoenix Cultuur Noordkade Veghel.

De circusschool Veghel (Circus Caps)

I.s.m. Phoenix-cultuur, Gemeente Meierijstad en CHV Noordkade neemt het circus nu een duidelijke plaats in het culturele landschap van de Meierij en de omgeving. Het circus gaf al vele  voorstellingen onder andere in het kader Pop en Colour St. Oedenrode, 1 anders Festival Schijndel en wel 7 voorstellingen in de eigen Circus Area op Fabriek Magnifique.En natuurlijk bij het feest rond het 100 jarig bestaan van de CHV (9 september 2018 Openingsspektakel en Circusvoorstellingen) en tijdens het bezoek van Koningin Maxima aan de educatieve afdelingen van Phoenix Cultuur op 10 september 2018.

De circusschool Veghel wil het komend seizoen doorpakken door meer kinderen en jongeren de kans te bieden om met het Circustheater bezig te zijn. Centraal daarin staan de woensdagmiddag en -avond, waar je je in de Theaterstudio van Phoenixcultuur kunt bekwamen in de technieken van het circus.

Wat leer je dan?

Bijvoorbeeld eenwielfietsen, kogel-lopen, jongleren, poi poi ,  acrobatiek, trapeze, tissue maar ook clownerie, straattheater en mime.

Er zijn 3 groepen waar aan deelgenomen kan worden :

  • Een basiscursus voor kinderen vanaf 5 jaar op de woensdag middag vanaf 15.45 uur tot 17.00 uur.
  • Circus Caps voor kinderen met een verstandelijke beperking en hun zusjes en broertjes. Van 14.00 tot 15.30 uur.

Ben je geïnteresseerd kom dan langs op de open les  op woensdag 2 0f 9 5eptember 2020 , je kan dan gratis meedoen en uitproberen.

Verdere info over tarieven e.d. vind je onder cursusaanbod.

Of bel met 06-479 39 679 of mail met info@mrpoehaa.nl

Heilig Hartplein 34 5462 EB  Veghel  E.  r.hildesheim@hotmail.com  www.circusmrpoehaa.nl


Voor jong en oud is er circus in Veghel. 

   

Circuscursussen voor kinderen:
In deze cursussen ga je aan de slag met circustheater. We werken o.a. aan jongleren, diabolo, acrobatiek, trapeze, koordlopen en allerlei spel- en theatervormen.

Volwassenenwerkplaats:
Deze cursus biedt een combinatie van circus en theater. Naast circustechnieken en theateroefeningen, wordt er ook toegewerkt naar het maken van presentaties die worden opgevoerd voor publiek.

Acrobatiek:
In de acrobatiekcursus worden trucs geoefend voor twee, drie of meer personen. Niet alleen de losse trucs worden geoefend, maar er wordt ook gekeken hoe je ze aan elkaar kan verbinden.

Circus Caps:
Circus caps verwelkomt kinderen met een verstandelijke beperking en hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Samen werken ze aan hun circuskwaliteiten, helpen elkaar, ontwikkelen zich en hebben plezier. Voor meer informatie kijk op www.circuscaps.nl.

Club theater:
Club theater is een korte cursus. In deze lessen ga je aan de slag met theater, met circus en met grime.

IMG_4005