Circus Beatrix maart 2015

Hoog en Laag 31 Maart

 

Voorstelling Circus Poehaa en de Prinses Beatrixschool 01-04-2015 20:11
LEZERSNIEUWS Door: Margriet Smit
0 reacties

De Prinses Beatrixschool uit Renkum kijkt terug op een geweldige circusvoorstelling georganiseerd door de school, met ondersteuning van Circus Poehaa singulair dosage.

Maandagochtend heeft de hele school genoten van een voorstelling van Circus Poehaa. In deze voorstelling kwamen verschillende circusacts naar voren. ’s Middags hebben de kinderen, onder begeleiding van vele ouders, geoefend met verschillende onderdelen, als: steltenlopen, eenwieler fietsen, draaien met Chinese bordjes, acrobatiek, balanceren op rollen en grote ballen en nog veel meer.
Aan het eind van de middag heeft iedere groep een onderdeel gekozen voor de eigen act.

Dinsdag hebben de groepen veel geoefend, om een zo goed mogelijk act neer te kunnen zetten, tijdens de grote voorstelling van woensdag.

En woensdag was uiteindelijk de grote voorstelling. In sporthal de Rijnkom met een heuse tribune hebben alle kinderen samen een geweldige voorstelling gegeven aan hun ouders, opa’s, oma’s en andere bekenden. De kinderen en de toeschouwers hebben genoten. Zeker toen aan het einde ook nog het voltallige publiek hun rode neus (gekregen bij aanvang van de voorstelling) aan de kinderen mocht tonen.