Circusschool

Circusschool Mr Poehaa 
Ben je op zoek naar een uitdagende, sportieve hobby kom dan op circusles!

Bij het circus trainen we veel verschillende onderdelen: jongleren, diabolo, bordjes draaien maar ook ballopen, éénwielfietsen en acrobatiek horen erbij. in elke les is er aandacht voor theater en presentatie.Uiteraard hangen we ook in de trapeze, trainen acrobatiek en oefenen we trucs in de tissues. Een gevarieerd programma.

Onze docenten René Hildesheim , Chantal Wolters en Cas Robben beheersen zelf alle circustechnieken ,  ent goed in lesgeven. Naast een duidelijke uitleg is er ook ruim aandacht voor iedereen persoonlijk.
Uiteraard draait het in het circus ook om plezier. Tussendoor wordt er dan ook regelmatig een spel gedaan. Bij de jongste groepen, bieden we het circus altijd in spelvorm aan en bij de ouderen is natuurlijk meer aandacht voor de trucs.

Er is altijd meer….
Als je geoefend hebt, wil je natuurlijk wat je geleerd hebt ook laten zien aan familie en vrienden. Daarom is er aan het einde van het seizoen altijd een afsluiting, met een presentatie .

 

Hierbij wat voorbeelden van cursussen die wij aanbieden of kunnen aanbieden bij u op locatie ;

Circuscursussen voor kinderen:
In deze cursussen ga je aan de slag met circustheater. We werken o.a. aan jongleren, diabolo, acrobatiek, trapeze, koordlopen en allerlei spel- en theatervormen. 

Volwassenenwerkplaats:

Deze cursus biedt een combinatie van circus en theater. Naast circustechnieken en theateroefeningen, wordt er ook toegewerkt naar het maken van presentaties die worden opgevoerd voor publiek.

Acrobatiek:
In de acrobatiekcursus worden trucs geoefend voor twee, drie of meer personen. Niet alleen de losse trucs worden geoefend, maar er wordt ook gekeken hoe je ze aan elkaar kan verbinden.

Circus Caps:
Circus Caps verwelkomt kinderen met verstandelijke beperkingen en hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Samen werken ze aan hun circuskwaliteiten, helpen elkaar, ontwikkelen zich en hebben plezier.

Club Theater:
Club theater is een korte cursus van 12 lessen. In deze lessen ga je 5 keer aan de slag met theater, 5 keer met circus en 2 keer met grime.

IMG_3360  DSCN0173