Coaching en training

Coaching en trainingstrajecten op maat

coaching

 Ik heb altijd willen kunnen  jongleren met vijf ballen, maar ik kan het alleen met drie ballen soms met vier,en  er mag natuurlijk altijd één bal vallen……..
 Goed gesprek
Heb je te maken met momenten dat je de zaken even niet meer goed overziet en heb je het gevoel vast te zitten?
Wil je jezelf ontwikkelen, maar word je door iets belemmerd? Wil je een spiegel voorgehouden worden of wil je even sparren over bepaalde zaken.Juist dit soort gesprekken bieden vaak nieuwe inzichten, zodat je weer verder kunt.Het zorgt voor een betere inzet van talenten en capaciteiten in jouw werk en je leven.

Coaching
Als we samen  komen tot een wat langer coachingstraject kan zich dit richten op de werksituatie, maar biedt ook ruimte voor bewustzijn en inzicht in andere levensgebieden.

Expertise
Trainer en coach René Hildesheim biedt vele professionele ervaringsjaren binnen het onderwijs, theater en het circus. Zijn eigen levenservaringen vormen de basis van al zijn activiteiten.
Het maatgericht kunnen vertalen in methodieken, in combinatie met een intuïtieve manier van kijken en tijdsbeleving, maken René tot een effectieve en interactieve coach, die graag in het hier en nu mogelijkheden en perspectieven creëert.

IMG_4153

René was eerder als coach en docent verbonden aan het project JongLeren en Vertelacademie Nederland . Verder was hij coördinator en coach van de BIC opleiding Nederland en bij de kunst en cultuurklas VMBO het Venster in Arnhem.

Ons aanbod  (maatwerk altijd mogelijk)

  • ‘Goed gesprek’
    Heb je te maken met momenten dat je de zaken even niet meer goed overziet en heb je het gevoel vast te zitten?Wil je jezelf ontwikkelen, maar word je door iets belemmerd? Wil je een spiegel voorgehouden worden of wil je even sparren over bepaalde zaken.Juist dit soort eenmalige gesprekken bieden vaak nieuwe inzichten, zodat je weer verder kunt.
  • ‘Presentatie’ sta als artiest steviger op het podium en werk aan je presentatie
  • Startersgesprekken voor startende ondernemers (uit elke branche): hoe breng je genieten, levenskunsten en commercieel handelen bij elkaar. Leer positieve energie vast te houden en in te zetten op voor jou cruciale momenten voor meer effectief zakendoen.
  • Begeleiding en training van jonge docenten op gebied van pedagogisch handelen (onderwerpen kunnen zijn: social-inclusion, intercultureel perspectief, werken met moeilijke doelgroepen)
  • U kunt René ook inzetten als trainingsacteur, gespreksleader, dagspreker, inspirator en bij evenementen-organisatie.

images-1

 – Presentatie workshops ‘De kunst van het niets doen, over bewust presenteren’. Weg met het vullen van gaten in je presentatie door onnodige woorden, beelden of grapjes. Leer bewust en in rust presenteren en gebruik maken van de kunst van het niets doen.

  • theater in training en coaching

Theater in training en coaching is een levend laboratorium. Deelnemers oefenen in gesimuleerde praktijksituaties vaardigheden op een acteur, die hun feedback geeft over de uitwerking. Ze krijgen daardoor inzicht in hoe ze overkomen, welke sterke punten ze kunnen benutten en welke valkuilen ze moeten vermijden om die vaardigheden in de praktijk met succes in te zetten. De aanleiding tot de sessie is bijvoorbeeld een verandering in de organisatie, het werk en/of de functie van de deelnemers, waardoor deze (nieuwe) vaardigheden moeten ontwikkelen. De sessie wordt begeleid door de  coach, die de deelnemers daarvoor theoretische handvaten heeft aangereikt.

Krijg grip op eigen blokkades d.m.v. drama en schrijfoefeningen, waarbij ervaringen uit het verleden verbonden worden met het heden, waardoor weer nieuwe kansen gecreëerd worden

Wilt u meer informatie of heeft u interesse? Voel u vrij om met ons contact op te nemen.