Fabriek Magnifique circus was GE-WEL-DIG!

Een korte impressie……….

Circus Fabriek Magnifique, een sfeervolle circus-area in het park tijdens Festival Fabriek Magnifique 2018!

Voor het eerst circus tijdens Fabriek Magnifique. Artistiek directeur Jan van Hoof is héél blij dat hij het circus geprogrammeerd heeft. Wat een succes!” elke keer als ik langs de piste kwam was het vol met publiek, kinderen ouders en ook hun ouders”

René Hildesheim, alias Mr.Poehaa, speelde prachtige voorstellingen, waarbij het toestromende publiek adembenemend op de banken zat. “Mag ik bij de volgende voorstelling weer komen kijken?” vroeg een meisje verwachtingsvol. Ze heeft uiteindelijk ongeveer een hele dag bij het circus gezeten :).

©Jos Kaldenhoven

René speelde Chez René met een circuskeuken waar het publiek de rol van kok en kelner vervulde. Taarten draaiden rond op bordjes, spaghetti was om op te koorddansen en er is gejongleerd met eieren, fruit, worsten en kippen. Met deze spectaculaire acts, bijzondere optredens en workshops waar de kinderen circusacts mochten oefenen, was het circus een zinderende aanvulling op het festival dat Veghel gedurende drie dagen op zijn kop zette.

Mag ik, mag ik….?

 

Fenomenaal waren de voorstellingen van Circus Caps, circus door kinderen/jongeren met een beperking! Fantastisch om de energie te voelen tussen René, de kinderen/jongeren en het publiek. Zo’n enthousiasme bij het publiek, en  bij de circusartiesten en René zelf.

Circustheater is bij uitstek geschikt om kinderen met en zonder handicap of beperking bij elkaar te brengen, plezier te laten maken, samen te laten werken en zichzelf op verschillende niveaus verder te ontwikkelen. En, leuk voor het publiek, het leidt tot spectaculair circus Circus Caps

Wilt u meer weten over circuslessen, Circus Caps of voorstellingen van René zelf? Neem gerust contact op. We vertellen u graag wat Mr.Poehaa te bieden heeft.

Veel meer foto’s zijn te bekijken op de website van Fabriek Magnifique