Mee-eet voorstelling 1 oktober 2017

VOORSTELLING ‘PIZZA BELLO’

BIBLIOTHEEK VEGHEL
01 OKTOBER 2017 — 11:00

Wil jij met je vriendjes pizza’s bakken (en opeten) in een circustheater? Kom dan op zondag 1 oktober naar circusrestaurant ‘Chez René’ bij Bibliotheek Veghel. Mr. Poehaa en Zus Bello jongleren met kippen en worsten, er worden acrobatische toeren uitgehaald bij het tafeldekken en de pizza’s gaan op echt vuur: Pizza Bello!

De maand oktober staat bij Bibliotheek Veghel in het teken van Heel Veghel Bakt. Op het programma staan allerlei activiteiten rondom voeding, in de breedste zin van het woord.

Mr. Poehaa en Zus Bello komen op bezoek voor de circustheatervoorstelling ‘Pizza Bello’. Het publiek wordt volop bij deze kindervoorstelling betrokken. Er worden koks en kelners aangesteld in restaurant ‘Chez René’, obers halen acrobatische toeren uit om tafels te dekken en aan het einde van de voostelling kunnen de bezoekers samen met de circusartiesten genieten van de gebakken pizza’s.

Nieuwsgierig geworden of gewoon trek in een lekkere pizza? Kom dan zondag 1 oktober naar Bibliotheek Veghel. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de balie van de bibliotheek of via www.bibliotheekveghel.nl en kosten € 2,50 per kind, inclusief een glaasje ranja. De voorstellingen beginnen om 11.00, 12.15 en 13.30 uur. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er vlug bij!