Methode Circus Poehaa

 

Artiest zijn is een droom voor iedereen. In het circus is het mogelijk zelf in de piste te staan!
Hoe pakt Poehaa een circusproject aan?
Of je nu met kinderen van de basisschool werkt of met anderen, altijd gaat het om plezier, uitdaging, creativiteit en samenwerken. Benodigdheden zijn een bevlogen docent of begeleider, een grote kist met circusmaterialen, een beetje tijd en ruimte.

Een circusproject van Poehaa heeft altijd de volgende ingrediënten:

– De stimulans. Een korte presentatie of voorstelling om mensen enthousiast te maken voor de technieken en materialen.

– De oriëntatie. Een actieve kennismaking met verschillende circustechnieken. Je oefent alles een keer enervaart dan zelf wat je leuk vindt en wat je goed kunt.

– De verdieping. Je kiest wat je graag wilt doen, oefent verder en probeert uit wat je met de materialen kunt doen.

- De vormgeving. Bij een circusact heeft ieder zijn inbreng. De creatieve ideeën van de groep worden gebruikt. Ook wordt er nagedacht over de sfeer, het verloop van de act en over de muziek.

– De presentatie. De act wordt getoond aan kijkers. Er komen nieuwe dingen aan de orde, zoals de gerichtheid op publiek en het groot en open maken van wat je wilt laten zien.

– De afronding. Napraten, complimentjes krijgen en geven. Je omkleden en afschminken, en alles opruimen dat de gewone dingen weer kunnen beginnen.
Onze projecten worden op maat samengesteld. Neem vrijblijvend contact met ons op om verdere mogelijkheden te bespreken.vorige pagina